VOOR IEDEREEN DIE IN ZIJN DAGELIJKS WERK TEKSTEN SCHRIJFT OF CORRIGEERT

VERBETER JE TEKST!

Door Bert Heijnen

WIE GEEN PROFESSIONEEL TEKSTSCHRIJVER IS, MAAR GEREGELD TEKSTEN MOET SCHRIJVEN EN CORRIGEREN, BIED IK DE MOGELIJKHEID DE KWALITEIT VAN ZIJN EIGEN TEKSTEN TE VERBETEREN. IK REIK JE GRAAG DE MIDDELEN AAN IN DE VORM VAN BEGELEIDING, KENNISOVERDRACHT, MAAR VOORAL OOK DE HANDVATTEN OM DIE EVENTUELE ONVOLKOMENHEDEN VAN DE TEKST OF TEKSTVOORBEREIDING AAN HET LICHT TE BRENGEN.

Ik geef je inzicht in wat een goede tekst is; hoe je een tekst opbouwt. Handvatten die je de zekerheid geven dat je teksten begrijpelijk zijn geformuleerd en een verzorgde indruk achterlaten. Dat kunnen je eigen teksten zijn, maar ook teksten van anderen die je ter correctie/beoordeling krijgt voorgelegd.
Waar je aanvankelijk nog onzeker bent over je eigen teksten en deze het liefst ter controle aan iemand voorlegt, beschik je over voldoende kennis en inzicht om je eigen teksten te schrijven of die van anderen te corrigeren. Je hoeft niet meer te twijfelen en vanuit een betere en professionelere aanpak kost schrijven je minder tijd en bespaar je de kosten om het een ander te laten doen. Plus: niet onbelangrijk: JE KRIJGT PLEZIER AAN HET SCHRIJVEN!
Voor meer informatie: mail mij: Bert Heijnen Tekstcreaties: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Lingst 73
6081 GK Haelen/gem.Leudal
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

06 24 75 0325

http://www.bouwtekst.nl
Alle rechten voorbehouden © , Bertheijnen.nl
Website beheer en onderhoud door LinQxx