Een hoge communicatieve- en marketingwaarde tegen een betaalbare prijs.

PRESENTEER UW PRODUCTEN- EN PROJECTEN REDACTIONEEL IN DE VAKBLADEN!

Freepublicity heeft een hoge communicatie-waarde!

Freepublicity, of te wel het publiceren van redactionele artikelen/persberichten en reportages, in de vakbladen heeft een hoge communicatiewaarde. Je communiceert rechtstreeks met je doelgroep; je hebt een hoog lezersbereik en door verschijning in de bladen optimaliseer je het imago en de uitstraling van je bedrijf en je producten.
Nieuwtjes, nieuwe producten, persberichten en bedrijfs- en projectreportages, alsook interviews zijn zeer welkom bij redacties. Redacties zijn voor een groot deel afhankelijk van de tips en verhalen van derden. Om die reden worden ze ook graag opgenomen in de redactionele kolommen van de bladen.

Gebrek aan tijd!
Geen probleem! De PersService van BouwTekst ontzorgt u.

Bedrijven maken echter veel te weinig gebruik van de freepublicity mogelijkheden. Enerzijds omdat men de weg naar de redacties niet kent, anderzijds omdat de tijd ontbreekt voor het schrijven van deze artikelen. Bedrijven met een eigen communicatieafdeling maken wel gebruik van persberichten, omdat ze de waarde van freepublicity hoog inschatten.

Uw nieuws direct in de bladen!

Om bovenstaande redenen heb ik – met veel succes - enkele jaren geleden een PERSSERVICE opgericht.
Dit betekent dat ik alle ‘besognes’ overneem rond het publiceren van:
  • Actuele berichten
  • Nieuwtjes
  • Nieuwe producten
  • Bedrijfsreportages
  • Projectreportages
  • Interviews
En volledig regel voor bedrijven en organisaties.

Wat houdt dat in?

Als opdrachtgever geef je ons de namen van de contactpersonen om te interviewen of om de afspraak te plannen voor de reportages of voor het verkrijgen van de informatie. Ik verzorg het interview of bedrijfs- of projectreportage
Schrijf de teksten
Laat vóór publicaties de tekst aan geïnterviewde en uiteraard aan de opdrachtgever lezen.
Overleg over het aanleveren of het maken van foto’s (Een artikel zonder foto heeft een veel lager bereik.)
Vervolgens stel ik een lijst samen van de (vak)bladen waar het artikel geschikt voor is.
De opdrachtgevers voegt indien gewenst (regionale) bladen toe. Wanneer tekst en foto’s gereed zijn en gelezen, verzorg ik het aanbieden bij de redacties en het contacten met de redacties.
Vervolgens volgt publicatie (Afhankelijk van de verschijningsdata van de diverse bladen, kan deze verschijningsperiode zich uitstrekken over twee tot wel drie maanden).
Na publicatie streef ik ernaar zo snel mogelijk bewijsexemplaren te bemachtigen door de Link op te vragen of een afdruk van de publicatie. Die publicaties zijn vervolgens te gebruiken voor publicatie op de eigen website en via social media.

We praten NIET over advertenties.

Ter verduidelijking: we spreken over redactionele artikelen (opdrachtgever betaalt dus geen advertentiekosten. Je betaalt voor het verzorgen van interviews/ het schrijven/ fotografie/ en het aanbieden bij de redacties voor publicatie.

De kracht van de herhaling.

Het hoogste rendement behaal je door met enige regelmaat een publicatie te realiseren. Een keer heeft weinig effect, denk aan: De kracht van de herhaling!

Kosten

De kosten bedragen Euro 395,- ex btw. Ongeacht het aantal bladen waarin het artikel verschijnt. Ook bij vijf of meer publicaties blijven de kosten gelijk.
Bij reportages, interview, waarbij ik relaties bezoek, interview, dan verzorg ik ook de fotografie. Voor reiskosten betaal je dan Euro 100,-. Maar dan ben je ook verzekerd van foto’s.

Foto Evan Buitendijk:

BouwTekst verzorgt interviews voor directies, management voor jaaroverzicht, in- of uitdiensttreding, etc.

Foto: Lamellen Park4All Utrecht:

BouwTekst verzorgt product en projectreportages. Deze foto laat het toepassen van houten Platowood lamellen zien bij Secoya project Utrecht.

Foto Valley Amsterdam

Ik volg ook de bouw van een project, door met regelmaat een projectreportage te maken, van het storten van de vloer van de parkeergarage, tot de oplevering. Dit is een beeld van project Valley in Amsterdam.

De Lingst 73
6081 GK Haelen/gem.Leudal
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

06 24 75 0325

http://www.bouwtekst.nl
Alle rechten voorbehouden © , Bertheijnen.nl
Website beheer en onderhoud door LinQxx