WAT DUIT DAE VAN HEIJNE ALLEMAOL?

“Ik wist niet dat jij buuttereedner was!! Het was zomaar een sympathieke opmerking op een verjaardagsfeestje. Ja, ja wat doet die Heijnen eigenlijk allemaal?
De vraag ontstond omdat ik op feestjes niet de blaasbalg uithang die de hele middag over zichzelf zit te lullen. Die zo nodig moet laten zien hoe goed hij is, of elk uur de drang heeft te bewijzen dat hij wat voorstelt. Ben je mal....We stellen allemaal heel veel of allemaal heel weinig voor,......................

WANT OP T EIND KOMP DE BIEJ OEW ZELF TERECH!!

Liedjes, muziek maken, schaatsploeg SpaarSelekt met o.a. Peter Muller, Erben Wennemars, Gianni Romme, buuttereedner o.a. op LP Pierre Cnoops, boeken schrijven en ondersteunen bij het schrijven, het verzorgen van teksten en communicatie voor bedrijven, reisverhalen schrijven voor Interdijk in de zomer is geweldig leuk.
Mijn belangstelling is heel kort samen te vatten:
ik ben géén tuinman, géén autopoetser, niet van de fysieke arbeid. Ik heb twee mooie passies, waarvan de tweede is: SCHRIJVEN! Toen ik 18 was zei ik tegen mezelf: Als ik straks aan de finish kom (ik vind het woord ‘dood’ een verschrikkelijk woord) dan wil ik ALLES gedaan hebben wat met schrijven te maken heeft.
Van liedjes, buutte, communicatie, tot boeken.
Boeken
En wat mijn boeken-ambitie betreft: Kees van den Hombergh zet stevige stappen naar zijn tweede boek; mijn eigen boek daar is geen uitstel meer mogelijk, dat komt er dit jaar. En er zit nog wat heel moois in de pen, maar daar kan ik nu nog niets over vertellen.
Christiaan Rowwen Heze
Noteer wel alvast: 8 maart, want dan komt het Boek over Christiaan Rowwen Heze uit van Jan Philipsen.
En daar heb ik werkelijk met enorm veel plezier aan mee mogen werken.
Nog vragen over WAAT DEUT DAE VAN HEIJNE EIGENLIK? Kijk op www.bertheijnentekstcreaties.nl

De Lingst 73
6081 GK Haelen/gem.Leudal
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

06 24 75 0325

http://www.bouwtekst.nl
Alle rechten voorbehouden © , Bertheijnen.nl
Website beheer en onderhoud door LinQxx